Kastrólman
Originální název:
|
Panman
|
Anglický název:
|
Panman
|
Země a rok:
|
USA 2011
|
Režie:
|
Tim Pilleri, Jim Zaguroli
|
Délka:
|
84 minut
|
Formát nosiče:
|
HD
|
Verze:
|
anglicky / české titulky
|
Weby:
|
IMDB, ČSFD
|
|
Projekce:
|
Sobota 9. března 2024 od 19:00
|
Místo:
|
kino Aero, Praha
|
Vstupné:
|
190,- Kč
|
|
Ke stažení:
|
degustační menu večera jako pdf či jpg
|
Otrlá Culinary Cinema: interaktivní filmově-degustační projekce. Lahodně zamřelý příběh z devátého kruhu gastronomického pekla.
Jaký může být ideální divák filmu s prvoplánově hovězím názvem Kastrólman? Řekněme, že hladový. Hladový po nových zážitcích, jistě. Chtivý, ba přímo lačný uměleckých dojmů, které jej povznesou na duchu? Tady už musíme brzdit, neboť bychom mohli v případě tohoto titulu ošklivě narazit. Jeho uvedením totiž splácíme jeden z našich letitých dluhů a dáváme nahlédnout do universa společnosti TomCat Films, v jejíž stáji filmových straight-to-video dreků narazíme na okouzlující díla jako Nazi Dawn (míněno – mrk mrk, drc drc – Nacistka Dawn, nikoli snad Zářné nacistické zítřky), Man with the Screaming Brain, či Aliens vs. Titanic. Poctivý kinematografický blivajz Kastrólman, který patří k ikonickým položkám tomkeťáckého katalogu, vypráví lahodně zamřelý příběh, v němž titulní zabiják, maskující svou identitu rendlíkem na hlavě, pronásleduje studenty Websterovy kulinární akademie, dokud se jeho rejdy nerozhodne zarazit profesor pudinkologie se skupinkou oddaných mstitelů. A zde se oklikou vracíme k ideálnímu divákovi, který by skutečně měl být hladový, a to v tom nejbazálnějším smyslu slova. Vypečené dobrodružství totiž přímo vybízí k premiéře našeho nového interaktivního formátu zvaného Otrlá Culinary Cinema. Ano, připravte si chuťové pohárky, v ceně vstupného vás čeká ta nejvyšší forma zážitkové gastronomie. Dokonale sestavené degustační menu o několika chodech s vyváženou kombinací surovin a chutí, servírované během projekce týmem otrlých šéfkuchařů v sále vašeho oblíbeného kina. Zkrátka haute cuisine à la Žižkov. A nebojte, couvert si v našem podniku neúčtujeme.
|