Festival otrlého diváka

 

PROGRAM

FILMY

ZNĚLKY

PARTNEŘI

O NÁS

VZPOMÍNÁME

PRESS

ENGLISH

 

Aero naslepo pro otrlé

Originální název: Aero naslepo pro otrlé
Anglický název: A Blind Date with the Shockproof Aero
Verze: český dabing
Délka: 87 minut
Formát nosiče: VHS
 
Projekce: Sobota 8. března 2014 od 16:00
Místo: kino Aero, Praha
Vstupné: dobrovolné

Jako již v předchozích letech si i tentokrát Festival otrlého diváka přivlastní populární formát svého domovského kina, Aero naslepo. Vložte svůj divácký osud do rukou otrlých dramaturgů a nechte se zlákat na projekci filmu, jehož titul nebudete až do chvíle, než se usadíte do sedaček, znát. My po vás za vloženou důvěru nebudeme požadovat žádné vstupné předem. Pokud přijdete a zjistíte, že jste promítaný film již viděli, můžete do deseti minut odejít ze sálu a my vám na revanš dáme jedno pivo na Aerobaru na účet podniku. Když naopak na filmu zůstanete, budete po projekci mít možnost ohodnotit míru svého zážitku přesně takovou částkou, jakou sami uznáte za odpovídající formou dobrovolného vstupného. Jdete do toho? Pokud váháte, sledujte webovky festivalu na adrese www.otrlydivak.cz a především náš facebookový profil. Stejně jako loni budeme před začátkem festivalu posílat tajnosnubné, záludné a možná i zcela zavádějící nápovědy, které budou alespoň částečně naznačovat, na co se vlastně můžete těšit. Rozhodně ale můžeme prozradit, že se bude jednat o příspěvek do letošního tématu VHS nostalgie. Promítneme totiž jeden z mnoha titulů platících za nechvalně známé legendy českých videopůjčoven, a to přímo z autentické VHS kazety. Zároveň daným snímkem uctíme památku jednoho z řady velikánů brakové kinematografie, kteří nás v nedávné době opustili. Ovšem pozor, uváděný film není vhodný pro vegetariány.

Zpětně prozrazujeme, že jsme promítali jeden z pozdních snímků mistra nudy a trusu Jesúse Franca, celovečerní promo kapely Killer Barbies, jenž pod názvem Maso pro zámeckou paní vábil návštevníky porevolučních videopůjčoven. Právě z autentické VHS se skvostně zpackaným českým dabingem proběhla naše projekce.

 

10. ročník (2014)
- filmy / program

Aero naslepo pro otrlé

 

Licence Creative Commons
Webové stránky Festivalu otrlého diváka podléhají licenci Creative Commons Uveďte autora-Nezpracovávejte 3.0 Česká republika License.