Festival otrlého diváka

 

PROGRAM

FILMY

ZNĚLKY

PARTNEŘI

O NÁS

VZPOMÍNÁME

PRESS

ENGLISH

 

Aero naslepo pro otrlé

Originální název: Aero naslepo pro otrlé
Anglický název: A Blind Date with the Shockproof Aero
Verze: anglicky / české podtitulky
Délka: 56 minut
Formát nosiče: DVD
 
Projekce: Neděle 4. března 2018 od 16:00
Místo: kino Aero, Praha
Vstupné: dobrovolné
Poznámka: Vstupenky se vydávají pouze na pokladně kina Aero a pouze v den konání akce v počtu max. 2 ks na osobu. Pokladna je otevřena od 11:30.

Festival otrlého diváka si opět přivlastnil populární formát svého domovského kina, Aero naslepo. Vložte svůj divácký osud do rukou otrlých dramaturgů a nechte se zlákat na projekci, kde až do chvíle, než se usadíte do sedaček, nebudete vědět, co vás bude čekat. My po vás za vloženou důvěru nebudeme požadovat žádné vstupné předem. Pokud přijdete a zjistíte, že jste promítaný titul již viděli, můžete do deseti minut odejít ze sálu a my vám na revanš dáme jedno pivo na Aerobaru na účet podniku. Když naopak v sále zůstanete, budete po projekci mít možnost formou dobrovolného vstupného ohodnotit míru svého zážitku přesně takovou částkou, jakou sami uznáte za odpovídající. Jdete do toho? Pokud váháte, sledujte facebookový profil Festivalu otrlého diváka. Opět tam budeme před začátkem přehlídky publikovat tajnosnubné, záludné a možná i zcela zavádějící nápovědy, které budou alespoň částečně naznačovat, na co se vlastně můžete těšit. Letos zveme do kina zejména pejskaře a všeobecně milovníky nejlepších přátel člověka (které můžete vzít na projekci s sebou). Uvidíte své čtyřnohé mazlíčky tak, jak jste je ještě neviděli. A v některých případech možná ani nechtěli vidět.

 

14. ročník (2018)
- filmy / program

Aero naslepo pro otrlé

Aero naslepo pro otrlé

Aero naslepo pro otrlé

Aero naslepo pro otrlé

Aero naslepo pro otrlé

 

Licence Creative Commons
Webové stránky Festivalu otrlého diváka podléhají licenci Creative Commons Uveďte autora-Nezpracovávejte 3.0 Česká republika License.