Festival otrlého diváka

 

PROGRAM

FILMY

ZNĚLKY

PARTNEŘI

O NÁS

VZPOMÍNÁME

PRESS

ENGLISH

 

Krotitelé brouků

Originální název: Bugged!
Anglický název: Bugged!
Země a rok: USA 1996
Režie: Ronald K. Armstrong
Délka: 81 minut
Formát nosiče: SD
Verze: český simultánní dabing
Weby: IMDB, ČSFD
 
Projekce: Čtvrtek 7. března 2024 od 20:50
Místo: kino Aero, Praha
Vstupné: 190,- Kč
 
Projekce: Neděle 10. března 2024 od 14:00
Místo: kino Aero, Praha
Vstupné: 190,- Kč

Otřesný film s parádním živým dabingem přímo v sále před publikem. Kafilérie Zawadská a Immanuel Lubrikant si tentokrát berou do huby horor o hubitelích paranormálního hmyzu.

Když najdete něco fakt divného pod vaší postelí, koho zavoláte? Přece Krotitele brouků. Společnost zaměřující se na boj s paranormálním hmyzem bude mít tentokrát plné ruce práce se svou dosud nejnáročnější zakázkou – byt slavné, mladé a krásné spisovatelky je totiž nepříjemně zamořený přerostlými zmutovanými brouky lačnícími po lidském mase. Ale nebojte, celou hrůznou historií vás provedou vřele lidské a uklidňující hlasy známých hrobaříků otrlého živého dabingu Kafilerie Zawadské a Immanuela Lubrikanta. Odrazovým můstkem dabingové nálože je tentokrát projekt afroamerického tvůrce Ronalda K. Armstronga z roku 1996. Nezávislou hororovou komedii s originálním názvem Bugged! Armstrong nejen režíroval, ale napsal k ní i scénář, sestřihal ji a zahrál si jednu z hlavních rolí. Přestože je to celkem zručná a sama o sobě zábavná záležitost se záměrně roztomile neumětelskými speciálními efekty, Armstrongovi se bohužel nepodařilo s ní prorazit a stala se jeho prvním a zároveň posledním celovečerním filmem. Krotitele brouků distribuovala věhlasná společnost Troma, z jejíhož katalogu jsme tento ryze tematický kousek vytáhli na světlo, oprášili, odvšivili, provedli důkladnou dezinsekci a teď ho předkládáme otrlému publiku.

 

19. ročník (2024)
- filmy / program

Bugged!

Bugged!

Bugged!

Bugged!

Bugged!

Bugged!

 

Licence Creative Commons
Webové stránky Festivalu otrlého diváka podléhají licenci Creative Commons Uveďte autora-Nezpracovávejte 3.0 Česká republika License.