Festival otrlého diváka

 

PROGRAM

FILMY

ZNĚLKY

PARTNEŘI

O NÁS

VZPOMÍNÁME

PRESS

ENGLISH

 

Epidemiologické centrum Festivalu otrlého diváka

Nákaza je všude kolem nás a mnozí nedbají naší dobře míněné rady „Nechte se vyšetřit,“ takže rozličné nebezpečné choroby zlovolně bují do epidemických rozměrů. Člověk se dnes musí bát napít se svého oblíbeného francouzského vína, aby se po jeho požití neproměnil ve vraždícího maniaka, nebo pojíst nutričně hodnotný vaječný pokrm beze strachu z toho, že mu z rodidel vyhřezne obří dinosauří zárodek. Když jsme si zrekapitulovali, v jak žalostném stavu se nachází svět kolem nás, nebylo zbytí. Museli jsme založit Epidemiologické centrum. A jaký prostor by se pro takovou instituci hodil více, než budova kina Aero, kulturního srdce Žižkova a možná i celého hlavního města? Máte-li pocit, že patříte k posledním, koho zákeřné bacily ještě nedostaly, zapřísaháme vás, zavítejte do naší oázy zdraví a bezpečí. Naše hygienické normy jsou tak přísné, že k nám nepronikne ani vir. Zároveň pro vás vyvíjíme experimentální léčbu v naší laboratoři a pokusné vakcíny typů A a B podáváme na baru. Těla obětí nákazy či pozůstatky z nepodařené experimentální terapie samozřejmě likvidujeme ekologicky pomocí neviditelného záření, které je sice šetrné k přírodě, ale pro člověka je smrtelně nebezpečné. Proto se prosím našim spalovnám raději vyhýbejte. S činností centra je spojen bohatý kulturní program, který navíc tematicky přinese nejedno varovné ponaučení a dobrou radu nad zlato z oblastí, jak se chránit před nákazou, jak nakládat s jejími oběťmi, ale také jak ji co nejlépe šířit. V případě, že v našem centru narazíte na někoho, kdo vypadá podezřele nezdravě, okamžitě to hlaste našim ozbrojeným hlídkám. My už se o toho nešťastníka postaráme. Doufáme, že se v našem Epidemiologickém centru budete cítit uvolněně a hlavně bezpečně. A pokud na sobě pozorujete jakékoli příznaky čehokoli, prosíme vás – nechte se vyšetřit, nejlépe u nás.

Doprovodný kulturní program, který v rámci osvěty a prevence doporučujeme zhlédnout celý, obsahuje následující nákazové tituly:

Carnosaurus
Co se z nás stalo
Hrozny smrti
Chlemtám tvou krev
Osvětová projekce v předsálí
Podle hvizdu poznáš pinďu
Skautský průvodce zombie apokalypsou

 

12. ročník (2016)
- filmy / program

Carnosaurus

Co se z nás stalo

Hrozny smrti

Chlemtám tvou krev

Podle hvizdu poznáš pinďu

Skautský průvodce zombie apokalypsou

 

Licence Creative Commons
Webové stránky Festivalu otrlého diváka podléhají licenci Creative Commons Uveďte autora-Nezpracovávejte 3.0 Česká republika License.